Vakantie Bungalow De 8 Fazanten

Home

Welkom

Willkomen, Welcome, Bienvenida!

Vakantiebungalow..

.. op slechts vijf minuut loopafstand van een van de mooiste Noordzeestranden van Zeeland!

Zon..

..zee, strand en duinen

Bloemen in bloei..

.. en neem tijd om uit te rusten

Natuur..

..geniet en relax

Algemene informatie

Wanneer u op zoek bent naar een mooie plek voor een heerlijke vakantie of een (lang) weekend weg, dan is het beslist de moeite waard om naar Zeeland te komen! Wij bieden u een volledig ingerichte vakantiebungalow te huur aan die geschikt is voor maximaal zes personen. U hoeft alleen uw koffers in te pakken, wij zorgen voor de rest!

De vakantiebungalow bevindt zich op het met veel groen omgeven vakantiepark 'de Banjaard' in Kamperland, Noord-Beveland. Op het park is geen bungalow hetzelfde en ook de sfeer is totaal anders dan op andere vakantieparken. U proeft hier namelijk nog de typische vakantiesfeer van de jaren '60.

Vakantiebungalow "De 8 Fazanten" is voor jong en oud een uitermate geschikte plek voor een ontspannende vakantie. Het vakantiehuis bevindt zich op slechts vijf minuut loopafstand van een van de schoonste en mooiste Noordzeestranden van Zeeland. Door de unieke ligging tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer is het dé perfecte uitvalsbasis om Zeeland te verkennen!

 

 

 

 

Taal | Sprache | Language

Map & Location

icon